Parallelvej 35
4300 Holbæk
59430528

onsdag 26. juli

Bjarne Reuters Kidnapning


13:0015:00

Den bedste mand


13:15

Spider-Man: Homecoming - 2D


13:40

Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


13:40

Pirates of the Caribbean: Salazars Hævn - 2D


15:30

Dunkirk


16:00

Tulipanfeber


16:4018:30

Girls' Night Out


18:30

Whitney: Can I Be Me


18:30

Spider-Man: Homecoming - 3D


19:30

Atomic Blonde


Abernes Planet: Opgøret - 2D


  onsdag 26. juli

  1t 21min

  Anbefalet over 7 år

  Bjarne Reuters Kidnapning

  13:00
  Sal 4 Nykredit
  15:00
  Sal 4 Nykredit
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  KIDNAPNING er en hæsblæsende nyfortolkning af Bjarne Reuters første bog i den populære Bertram serie – eller sagt på dansk: Olsen Banden og Blinkende Lygter for hele familien.

  Historien handler om Bertrams familie, der af deres småkriminelle Onkel Georg, bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandsdreng, men tingene går ikke som planlagt.

  Bjarne Reuters KIDNAPNING som bog var en spontan succes, da den udkom. Til forskel fra de traditionelle danske familiefilm er hovedkarakterer i KIDNAPNING forbryderne og de lever på samfundets bund. På trods af det elsker vi dem og holder med dem. Det er ikke er set siden Olsen Banden, og Bertram bøgerne er også blevet sammenlignet med de populære Olsen Bande film. Som lillebror Bertram siger: ”Hvem siger at forbrydelse ikke betaler sig”? Det bliver med garanti en vild sommer fra den 13. juli.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Frederik Meldal Nørgaard
  Skuespillere: Brian Lykke, Samuel Hallas, Luca Coker, Winni Pedersen, Anders Brink Madsen
  Spilletid: 01:21
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 38min

  Tilladt over 11 år

  Den bedste mand

  13:15
  Sal 3 Spar Nord
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Alle sagde det var slut. Men han var kun lige begyndt...
  “Den bedste mand” fortæller den gribende og underholdende historie om den legendariske danske bokser Jørgen “Gamle” Hansen og hans kone Hanne.

  Da vi møder Jørgen i slutningen af 1970’erne, har de fleste dømt ham færdig i boksning. Han er bange for at gå i ringen, hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie. Kun én ting holder sammen på det hele: Hans elskede Hanne – manager, ven og kone i ét.

  Sammen kæmper de en ulige kamp for at holde Jørgens karriere i live. Men da Hanne beslutter at familien Hansen skal lægge hus til den afrikanske bokser Ayub Kalule, der skal være dansk boksnings fremtid, bliver det tydeligt for Jørgen, at han ikke er klar til at lade sig pensionere endnu...
  Biografpremiere: Torsdag 15. juni
  Instruktion: Mikkel Serup
  Skuespillere: Mikkel Boe Følsgaard, Lene Maria Christensen, Søren Malling, Arnold Ocheng m.fl.
  Spilletid: 01:38
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 13min

  Tilladt over 11 år

  Spider-Man: Homecoming - 2D

  13:40
  Sal 2 Thiele Holbæk
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I kølvandet af den imponerende debut i “Captain America: Civil War” forsøger den unge Peter Parker/Spider-Man nu at finde sig til rette i sin nye identitet som spindelvævsslyngende superhelt i “Spider-Man: Homecoming”.

  Efter de adrenalinpumpende oplevelser sammen med The Avengers, vender Peter tilbage til en relativ normal tilværelse i New York bydelen Queens, hvor han bor sammen med sin tante May, men nu også under opmærksom overvågning af sin nye mentor, Tony Stark.

  Peter forsøger af al magt at finde tilbage til sine gamle rutiner, men forstyrres af sine forståelige ambitioner om at blive til andet - og mere - end blot den venlige, lokale, nabohelt-light, Spider-Man.

  Så da superskurken, Vulture, dukker op som en ny, gigantisk trussel mod byens sikkerhed og alt det, som Peter holder allermest af i sin forvirrede teenagertilværelse, er ventetiden forbi. Det er præcis dér, hvor alle hans værdier angribes, at han må gribe chancen og én gang for alle blive den Spider-Man, som skæbnen har udvalgt ham til at være.
  Biografpremiere: Torsdag 6. juli
  Instruktion: Jon Watts
  Skuespillere: Tom Holland, Donald Glover, Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Jon Favreau, Michael Keaton
  Spilletid: 02:13
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 30min

  Tilladt for alle

  Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D

  13:40
  Sal 1 SEAS-NVE
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Gru mister sit arbejde, men finder en bror! Netop som alt synes at gå godt for Gru, hans nye kone Lucy og de tre adopterede piger Margo, Edith og Agnes, ramler det hele.

  De bliver snydt af en ny superskurk ved navn Balthazar Bratt, og den fiasko fører til deres fyring som hemmelig agenter. Grus Minions glæder sig, for de håber, at Gru vil genoptage sin kriminelle karriere. Da han holder sig til loven og familien, vælger de gule Minions at gå deres egne veje – hvilket fører direkte i fængsel.

  Midt i ulykken får Gru imidlertid besked om, at han har en tvillingebror, som – uden hans vidende – er vokset op hos deres far i Freedonia. Glæden over at finde sin forvundne bror bliver dog blandet med en vis misundelse, for Dru er i modsætning til Gru charmerende, rig og har en flot gylden manke. Søskendejalousien må dog vige, da Dru afslører, at han ville ønske, at han var et ondt geni som Gru … og kunne de ikke blive et godt par? Bare for et sidste stort kup? Gru lader sig friste for familieskabets skyld. Og for at få skovlen under Balthazar Bratt.
  Biografpremiere: Torsdag 29. juni
  Instruktion: Kyle Balda, Pierre Coffin
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:30
  Censur: Tilladt for alle

  2t 09min

  Tilladt over 11 år

  Pirates of the Caribbean: Salazars Hævn - 2D

  15:30
  Sal 3 Spar Nord
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Nu vender Jonny Deep tilbage på det store lærred som den ikoniske antihelt Jack Sparrow i den helt nye ”Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge”.

  I dette storslået eventyr bliver kaptajn Jack sat på en prøve, da et spøgelsesskib styret af den frygtindgydende kaptajn Salazar (Javier Bardem), flygter fra Djævelens trekant for at dræbe alle pirater – især kaptajn Jack.

  Kun hvis Jack skaffer den legendariske gud Poseidons trefork, vil han
  overleve, men for at finde denne er Jack tvunget til at alliere sig med Carina Smyth, en smuk og intelligent astronom og Henry, en stædig ung sømand i den kongelige flåde. Ved roret på det sørgelige og usle skib Dying Gull, forsøger Jack ikke kun at ændre sin ulykkelige skæbne men samtidig at redde sit liv i sin kamp mod den mest formidable og ondskabsfulde fjende, han nogensinde har mødt.
  Biografpremiere: Onsdag 24. maj
  Instruktion: Joachim Rønning, Espen Sandberg
  Skuespillere: Johnny Depp, Orlando Bloom, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush, Javier Bardem
  Spilletid: 02:09
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 47min

  Tilladt over 15 år

  Dunkirk

  16:00
  Sal 1 SEAS-NVE
  21:00
  Sal 4 Nykredit
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  26. maj 1940 omringes hundredtusinder af britiske og allierede tropper af fjendtlige styrker. De er fanget på en strand med ryggen mod havet og situationen bliver hurtigt desperat, da fjenden begynder at angribe fra alle sider.

  Historien udfolder sig til lands, til vands og i luften. RAF Spitfire jagerfly angriber utrætteligt de fjendtlige jagere, i et desperat forsøg på at beskytte de hundredtusindvis af forsvarsløse soldater på stranden. Samtidig påbegynder hundredvis af småbåde, bemandet af både soldater og civile, en desperat redningsaktion for at redde så mange som muligt af deres soldater.

  Det bliver en desperat kamp mod tiden, der på alle måder er ved at rinde ud...
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Christopher Nolan
  Skuespillere: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Harry Styles, Kenneth Branagh
  Spilletid: 01:47
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 47min

  Tilladt over 11 år

  Tulipanfeber

  16:40
  Sal 2 Thiele Holbæk
  18:30
  Sal 3 Spar Nord
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Oscarvinder Alicia Vikander fra ’Den danske pige’ er tilbage i et elegant og medrivende drama om kærlighed og begær, hvor hun spiller over for Christoph Waltz og Judi Dench.

  Amsterdam i 1600-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) hyrer en ung maler til at male et portræt af sin unge, smukke hustru, Sophia (Alicia Vikander) og ham selv. Sophia og maleren forelsker sig i hinanden, mens hun sidder model for ham.

  De indleder en passioneret og hemmelig affære og mens tulipanfeberen er på sit højeste, iværksætter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for at sikre en fremtid sammen.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Justin Chadwick
  Skuespillere: Alicia Vikander, Dane DeHaan, Cara Delevingne, Christoph Waltz,
  Spilletid: 01:47
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 37min

  Girls' Night Out

  18:30
  Sal 1 SEAS-NVE
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I GIRLS' NIGHT OUT mødes fem tidligere college veninder efter 10 år til en festlig polteraften weekend i Miami.

  Under festlighederne vælter de festens højdepunkt - en mandlig stripper - omkuld med døden til følge.

  Midt i al vanviddet med at finde ud af hvad de nu stiller op med den døde stripper og konsekvenserne af de, ender deres aften med at bringe dem endnu tættere sammen end de tidligere har været. Medv: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Zoë Kravitz og Paul W. Downs. GIRLS' NIGHT OUT er instrueret af Lucia Aniello.
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Lucia Aniello
  Skuespillere: Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Demi Moore, Colton Haynes
  Spilletid: 01:37
  Censur:

  1t 45min

  Anbefalet over 7 år

  Whitney: Can I Be Me

  18:30
  Sal 4 Nykredit
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Et unikt portræt af popmusikkens første kvindelige sorte megastjerne. Historien om Whitney Houstons spektakulære liv og alt for tidlige død fortælles gennem intimt arkivmateriale, interviews med inderkredsen og koncert- og backstageoptagelser, der ikke tidligere har været offentliggjort.

  Fra de spæde år som gospelsanger i den lokale kirke til den verdensomspændende berømmelse med hits som ’I Wanna Dance With Somebody’, ’I Will Always Love You’ og ikke mindst filmen ’The Bodyguard’.

  For en stund indtog Whitney verden med bredt tandpastasmil og en enorm selvsikkerhed på scenen. Siden fulgte det stormombruste forhold til Bobby Brown og det altødelæggende stofmisbrug, som førte til hendes død i 2012 – kun 48 år gammel. Hendes arv er enorm: Ingen Rihanna eller Beyoncé uden Whitney. Filmen er produceret af folkene bag Oscar-vinderen ’Searching for Sugarman’.
  Biografpremiere: Onsdag 26. juli
  Instruktion: Nick Broomfield, Rudi Dolezal
  Skuespillere: Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, Bobby Brown m.fl.
  Spilletid: 01:45
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  2t 13min

  Tilladt over 11 år

  Spider-Man: Homecoming - 3D

  19:30
  Sal 2 Thiele Holbæk
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I kølvandet af den imponerende debut i “Captain America: Civil War” forsøger den unge Peter Parker/Spider-Man nu at finde sig til rette i sin nye identitet som spindelvævsslyngende superhelt i “Spider-Man: Homecoming”.

  Efter de adrenalinpumpende oplevelser sammen med The Avengers, vender Peter tilbage til en relativ normal tilværelse i New York bydelen Queens, hvor han bor sammen med sin tante May, men nu også under opmærksom overvågning af sin nye mentor, Tony Stark.

  Peter forsøger af al magt at finde tilbage til sine gamle rutiner, men forstyrres af sine forståelige ambitioner om at blive til andet - og mere - end blot den venlige, lokale, nabohelt-light, Spider-Man.

  Så da superskurken, Vulture, dukker op som en ny, gigantisk trussel mod byens sikkerhed og alt det, som Peter holder allermest af i sin forvirrede teenagertilværelse, er ventetiden forbi. Det er præcis dér, hvor alle hans værdier angribes, at han må gribe chancen og én gang for alle blive den Spider-Man, som skæbnen har udvalgt ham til at være.
  Biografpremiere: Torsdag 6. juli
  Instruktion: Jon Watts
  Skuespillere: Tom Holland, Donald Glover, Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Jon Favreau, Michael Keaton
  Spilletid: 02:13
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 55min

  Tilladt over 15 år

  Atomic Blonde

  20:45
  Sal 1 SEAS-NVE
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Charlize Theron spiller MI6-agenten Lorraine, der under Den Kolde Krig sendes til Berlin for at undersøge mordet på en kollega, og hvad der er blevet af et hemmeligt stemplet dokument, der indeholder navne og oplysninger på alle spioner i byen.
  Biografpremiere: Torsdag 27. juli
  Instruktion: David Leitch
  Skuespillere: Charlize Theron, Bill Skarsgård, Sofia Boutella, James McAvoy, John Goodman
  Spilletid: 01:55
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  2t 20min

  Tilladt over 11 år

  Abernes Planet: Opgøret - 2D

  21:00
  Sal 3 Spar Nord
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Caesar og hans aber bliver tvunget ind i en dødbringende konflikt med en gruppe svært bevæbnede mennesker under ledelse af den nådesløse Oberst.

  Aberne lider store tab, og Caesar må kæmpe en indre kamp med sine instinkter for at kunne planlægge og starte jagten på retfærdighed for sine artsfæller.

  Rejsen bringer Caesar ansigt til ansigt med Obersten, og de står over for et slag, der vil afgøre skæbne for deres arter og fremtiden for planeten.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Matt Reeves
  Skuespillere: Chad Rook, Judy Greer, Woody Harrelson, Andy Serkis, Max Lloyd-Jones, Steve Zahn m.fl.
  Spilletid: 02:20
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  torsdag 27. juli

  Bigfoot Junior - DK tale


  Bjarne Reuters Kidnapning


  Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


  Baywatch


  Spider-Man: Homecoming - 2D


  Girls' Night Out


  Whitney: Can I Be Me


  Atomic Blonde


  Dunkirk


  Abernes Planet: Opgøret - 2D


  Tulipanfeber


  May God Save Us


   fredag 28. juli

   Bigfoot Junior - DK tale


   Bjarne Reuters Kidnapning


   Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


   Baywatch


   Spider-Man: Homecoming - 2D


   Girls' Night Out


   Whitney: Can I Be Me


   Atomic Blonde


   Dunkirk


   Abernes Planet: Opgøret - 2D


   Tulipanfeber


   May God Save Us


    lørdag 29. juli

    Bigfoot Junior - DK tale


    Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


    Bjarne Reuters Kidnapning


    Kaptajn Underhyler - DK tale


    Emoji Filmen - DK tale - 2D


    Baywatch


    Spider-Man: Homecoming - 2D


    Girls' Night Out


    Whitney: Can I Be Me


    Atomic Blonde


    Dunkirk


    Abernes Planet: Opgøret - 2D


    Tulipanfeber


    May God Save Us


     søndag 30. juli

     Bigfoot Junior - DK tale


     Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


     Bjarne Reuters Kidnapning


     Kaptajn Underhyler - DK tale


     Emoji Filmen - DK tale - 3D


     Tulipanfeber


     Spider-Man: Homecoming - 2D


     Girls' Night Out


     Whitney: Can I Be Me


     Atomic Blonde


     Dunkirk


     Abernes Planet: Opgøret - 2D


     May God Save Us


     Baby Driver


      mandag 31. juli

      Bigfoot Junior - DK tale


      Bjarne Reuters Kidnapning


      Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


      Baby Driver


      Spider-Man: Homecoming - 2D


      Girls' Night Out


      Whitney: Can I Be Me


      Atomic Blonde


      Dunkirk


      Abernes Planet: Opgøret - 2D


      Tulipanfeber


      May God Save Us


       tirsdag 1. august

       Bigfoot Junior - DK tale


       Bjarne Reuters Kidnapning


       Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


       Baby Driver


       Spider-Man: Homecoming - 2D


       Girls' Night Out


       Whitney: Can I Be Me


       Atomic Blonde


       Dunkirk


       Abernes Planet: Opgøret - 2D


       Tulipanfeber


       May God Save Us


        onsdag 2. august

        Girls' Night Out


        B

        Bigfoot Junior - DK tale


        Bjarne Reuters Kidnapning


        Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


        Baby Driver


        Spider-Man: Homecoming - 2D


        Whitney: Can I Be Me


        Atomic Blonde


        Dunkirk


        Abernes Planet: Opgøret - 2D


        Tulipanfeber


        Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


        May God Save Us


         torsdag 3. august

         Bigfoot Junior - DK tale


         Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


         Emoji Filmen - DK tale - 3D


         Bjarne Reuters Kidnapning


         Spider-Man: Homecoming - 2D


         Emoji Filmen - DK tale - 2D


         Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


         Tulipanfeber


         Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


         Dunkirk


         Kvinden fra Brest


         Atomic Blonde


         Abernes Planet: Opgøret - 2D


         Girls' Night Out


          fredag 4. august

          Bigfoot Junior - DK tale


          Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


          Emoji Filmen - DK tale - 3D


          Bjarne Reuters Kidnapning


          Spider-Man: Homecoming - 2D


          Emoji Filmen - DK tale - 2D


          Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


          Tulipanfeber


          Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


          Dunkirk


          Kvinden fra Brest


          Atomic Blonde


          Abernes Planet: Opgøret - 2D


          Girls' Night Out


           lørdag 5. august

           Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


           Emoji Filmen - DK tale - 2D


           Ulv i fåreklæder - Dansk tale


           Bjarne Reuters Kidnapning


           Bigfoot Junior - DK tale


           Emoji Filmen - DK tale - 3D


           Kvinden fra Brest


           Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


           Tulipanfeber


           Girls' Night Out


           Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


           Dunkirk


           Atomic Blonde


           Spider-Man: Homecoming - 2D


           Abernes Planet: Opgøret - 2D


            søndag 6. august

            Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


            Emoji Filmen - DK tale - 2D


            Ulv i fåreklæder - Dansk tale


            Bjarne Reuters Kidnapning


            Bigfoot Junior - DK tale


            Emoji Filmen - DK tale - 3D


            Kvinden fra Brest


            Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


            Tulipanfeber


            Girls' Night Out


            Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


            Dunkirk


            Atomic Blonde


            Spider-Man: Homecoming - 2D


            Abernes Planet: Opgøret - 2D


             mandag 7. august

             Bigfoot Junior - DK tale


             Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


             Emoji Filmen - DK tale - 3D


             Bjarne Reuters Kidnapning


             Spider-Man: Homecoming - 2D


             Emoji Filmen - DK tale - 2D


             Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


             Tulipanfeber


             Dunkirk


             Kvinden fra Brest


             Atomic Blonde


             Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


             Abernes Planet: Opgøret - 2D


             Girls' Night Out


              tirsdag 8. august

              Bigfoot Junior - DK tale


              Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


              Emoji Filmen - DK tale - 3D


              Bjarne Reuters Kidnapning


              Spider-Man: Homecoming - 2D


              Emoji Filmen - DK tale - 2D


              Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


              Tulipanfeber


              Dunkirk


              Kvinden fra Brest


              Atomic Blonde


              Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


              Abernes Planet: Opgøret - 2D


              Girls' Night Out


               onsdag 9. august

               Bigfoot Junior - DK tale


               Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


               Emoji Filmen - DK tale - 3D


               Bjarne Reuters Kidnapning


               Spider-Man: Homecoming - 2D


               Emoji Filmen - DK tale - 2D


               Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


               Tulipanfeber


               Dunkirk


               Kvinden fra Brest


               Atomic Blonde


               Abernes Planet: Opgøret - 2D


               Girls' Night Out


                onsdag 13. september

                David Gilmour - Live At Pompeii


                 onsdag 20. september

                 ROH 2017: Tryllefløjten


                 O

                  torsdag 21. september

                  Stand-up 2017 - Thomas Hartmann, Molly Thornhill, Anders Grau


                   torsdag 28. september

                   Black Sabbath: The End of the End


                    tirsdag 3. oktober

                    ROH 2017: La Bohème


                    O