FAQ - Spørgsmål & Svar

FAQ - Spørgsmål & Svar


Hvad koster en biografbillet?

En standard biografbillet koster 90 kr. Børn under 12 år sparer 10 kr., samt seniorer (65+) sparer 10% på alle ordinære forestillinger.
Øget billetpris ved 3D, forlænget spilletid, forpremierer, særarrangementer m.m.

Hvornår lægger I filmprogram?

Vi har programlagt ca. 7-10 dage ud i fremtiden. Dette skyldes, at vi konstant forsøger at optimere filmudbud og salkapacitet bedst muligt. Nogle store filmtitler vil dog være programlagt længere frem.

Hvornår skal jeg senest afhente mine billetter?

Billetter som er bestilt mere end en uge før forestillingen går i gang, skal hentes og betales inden for en uge. Billetter som er bestilt mindre end en uge før forestillingen går i gang, skal afhentes en halv time før forestillingen starter.
Har du allerede købt billetterne, er der intet krav om, hvornår du møder i biografen (dog inden filmens start).

Skal jeg printe mine købte biografbilletter?

Du behøver ikke printe billetterne på forhånd. Åben blot PDF-filen i den mail du har modtaget, eller linket i SMS’en på din SmartPhone - så scanner vi stregkoderne herfra. Driller dette, kan du altid få genudskrevet dine billetter i biografens billetkontor - oplys blot telefonnummer og navn.

Hvorfor viser I ikke denne film?

På verdensplan bliver der produceret op mod 4000 film om året, hvoraf kun 200-250 film når de danske biograflærreder. Ud fra disse film forsøger vi at vælge dem, som vi forventer flest gæster ønsker at se, sammenholdt med, at vi også ønsker at ramme så mange forskellige genrer som muligt. Dette gør vi bl.a. gennem vores Art-Cinema, som viser mere smalle film med oplæg om torsdagen, hvorefter de kører i ca. en uge.

Må jeg medbringe egne drikkevarer, mad, slik m.m.?

Det er ikke tilladt, at medbringe egne drikkevarer, mad, slik m.m. i Kulturbiografen. Dette forbud er på lige fod med lignende virksomheder som caféer, restauranter, teatre, koncertarrangører og ikke mindst andre biografer, som har samme forbud.

Tilbyder I oplæste undertekster?

Ja! Vi tilbyder oplæste undertekster på alle 2D-film med SubReader. Download appen og scan QR-koden ved indgangen til salen, og så er du klar.

Kan jeg medbringe varer købt i jeres café med i biografsalene?

Kaffe, øl, vin m.m. kan uden problemer medbringes i salene - gør blot opmærksom på dette ved køb, da du således vil få det serveret i engangsservice. Madvarer som toast og lign. må desværre ikke medbringes grundet lugtgener.

Har I studierabat?

Ja, vi giver 10% om tirsdagen til studerende mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Kan jeg ombytte eller refundere min billet?

Købte billetter (særforestillinger undtaget) kan undtagelsesvis refunderes/ombyttes ind til en halv time før forestillingens start. Eventuelle gebyrer refunderes ikke. ID og odrenummer skal fremvises på forlangende.

Har I ledsagerordning?

Kulturbiografen yder ledsagerrabat. Det betyder, at ledsageren kan komme gratis i biografen, ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Ledsagerkortet skal kunne fremvises ved billetkøb, samt ved indgangen til salen på forlangende. Ledsagerordningen gælder ikke ved forpremierer, særarrangementer og lign., samt den ved nogle film først kan bruges 14 dage efter premieren.

Tager I imod mit gavekort?

Kulturbiografen tager i mod stort set alle former for gavekort. Tjek dog altid for en sikkerheds skyld listen over indløsningssteder for netop dit gavekort. Vi gør opmærksom på, at gavekort fra visse udstedere skal aktiveres på nettet først, inden de kan indløses i biografen. Pakker som fx "Cafébesøg og bio" fra Bellevue indeholder biografbilletter og en voucher til en café. Vi tager i mod biografbilletterne, men ikke cafévoucheren.

Hvornår må jeg tage mit barn med i biografen?

For alle gæsters bedste skal børn være mindst 2 år, før de kan komme med i Kulturbiografen. For børn under 2 år tilbyder vi Baby-Bio, hvor filmene afspilles med dæmpet lyd og lys.
Vær ydermere opmærksom på gældende censurregler.

Hvad betyder censurreglerne?

Film til børn må godt være både spændende og uhyggelige, men må ikke tage magten fra børn. Når filmen er slut, skal det uhyggelige også være forbi.
Alle Danmarks biografer er underlagt filmloven. Det betyder, at vi skal overholde Medierådets censureringer af film.
"Tilladt for alle" - Må ses af alle
"Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år" - Må ses af alle, men Medierådet vurderer, at nogle scener kan virke skræmmende for børn under 7 år og/eller at disse ikke vil kunne forstå filmens handling til fulde.
"Tilladt for børn over 11 år" - Børn under 11 år må ikke se filmen med mindre de er fyldt 7 år, og er i selskab med en voksen (dvs. en person, som er fyldt 18 år).
"Tilladt for børn over 15 år" - Børn og unge under 15 år må ikke se filmen med mindre de er fyldt 7 år, og er i selskab med en voksen (dvs. en person, som er fyldt 18 år).

Biografens personale må ikke dispensere for disse regler - ej heller med en forældres accept.
ID skal fremvises på forlangende.

Hvad dækker reservationsgebyret?

Når du reserverer eller køber billetter (uanset antal) over telefon eller online via hjemmeside, skal du betale 10 kr. Dette går til drift, optimering og vedligeholdelse af vores billet- og bookingsystem.

Er der mulighed for at komme ind i salen, efter filmen er startet?

Nej. Når selve hovedfilmen er startet, er det som udgangspunkt ikke længere muligt at komme ind i salen. Dette skyldes, at det er forstyrrende for de øvrige gæsters filmoplevelse.