Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


OPERAKINO 21: Cliff Richard The Great 80 Tour 2020 - November
Inden filmen fra 19:00 er der 1 glas vin eller kildevæld i bio cafe inkl. i billetprisen
Event visning
OPERAKINO 21: Cliff Richard The Great 80 Tour 2020 - November

OPERAKINO 21: Cliff Richard The Great 80 Tour 2020 - November

Koncert: Cliff Richard The Great 80 Tour 2020 – 120 minutter ex. pause.

Oplev Sir Cliff Richard på en kæmpe turné for at fejre sin 80-års fødselsdag og en glitrende musikkarriere, der strækker sig over seks årtier.
Med udgivelsen af sin debut-single, Move It, steg Richard til superstarstatus, da den nåede nr. 2 på hitlisterne, hvor den opholdt sig i 17 uger. Han fik sin første nr. 1 med sin femte single, Living Doll , i 1959, som blev den mest solgte single i det år. Fra da af kunne hans karriere prale af fortløbende singler, en optagelse i Eurovision Song Contest og et ridderkors.

Blandt en række succeser har Cliff svimlende solgt over 250 millioner albums på verdensplan, fjorten nr. 1 singler og syv nr. 1 album samt stor succes inden for film, musicals og tv. Han adskiller sig også ved at være den eneste kunstner, der har opnået britiske nummer 1 fem år i træk og at nå nr. 1 med to forskellige versioner af den samme single med Living Doll genoptaget til Comic Relief med rollebesætningen af The Young Dem.